If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Колеги Алфа манияци (аз съм по ситроен), имам една 6-степенна скоростна кутия от 166 2.4/136 '99. Става ли на 156 дизел, че имам евентуален клиент? И дали става за други коли също така?
Весели празници!
при 156 ск кутия виси а при166 е легнала на моста
за да се монтира трябва кожух за ск кутия от 6 степенна от 156
Глупости , глупости.Сваляш старата, слагаш новата, приготвяш си едни 10мм дистанционни фланци и си готов.Само трябва да смениш от кутията на 156 тежеста, която стой отгоре на механизма за включването на скоростите.
Tipo 1.4 EX, 156 2.0 Selespeed-EX, 156 2.4 JTD 6-speed 01' EX, , 166 2.4JTD remaped 00', Vectra C 1.9CDTI remaped 06'EX,Mercedes E 220 CDI Avantgarde 00'EX, BMW 525 D 02'EX, 147 1.9JTD
Глупости , глупости.Сваляш старата, слагаш новата, приготвяш си едни 10мм дистанционни фланци и си готов.Само трябва да смениш от кутията на 156 тежеста, която стой отгоре на механизма за включването на скоростите.
Чичо, капака на дифа при 166 няма дупки за болтовете дето държат конзолата на задния тампон на мотора. Макар че един път ми се беше случило на една кутия от 166 да е с капак, който става за 156-цата.
Иначе и аз имам една 6 степенна от Алфа ГТ и една от 166 и двете дизелаци, които са на по 450 лева само кутията, като има и опция за монтаж
А как се променя динамиката на колата с шест-ната кутия,ясно е че на шеста оборотите ще паднат предполага се и разхода,нека сподели някои радващ се на такава придобивка?
А как се променя динамиката на колата с шест-ната кутия,ясно е че на шеста оборотите ще паднат предполага се и разхода,нека сподели някои радващ се на такава придобивка?
скоростите са по къси, т.е. jtd-to се стряска още повече, но на сток кола за мене няма файда
Comment